Sådan får du fred for en narcissist. Lær hvordan du får fred fra en manipulerende narcissist med disse 9 grey rock metoder. Det handler om at få fred.
Den Skjulte Narcissist

9 måder at gå GREY ROCK overfor en narcissist

Læsetiden er: 3 minutter

En narcissist hader at du ikke giver ham opmærksomhed

Som du sikkert allerede ved, får en narcissist energi (forsyning) af at få din opmærksomhed, beundring – eller dit had og følelsesudbrud, din tid, energi og fokus. Dét er narcissistens forsyning. Det giver ham magt og næring.

 

Som det altædende psykologiske monster narcissisten desværre er, er han derfor enormt optaget af, at du har rettet blikket mod HAM. Hele tiden. Altid.

 

Det kan være en opslidende og skræmmende oplevelse at være i eller leve i – at skulle være til for et andet menneskes usunde jagt på forsyning.

 

Narcissister er vedholdlende individer. Og de kan ty til grænseoverskridende adfærd, når de oplever, at du ikke giver dem dét, de hungrer efter – forsyning.

 

Men narcissisten er også doven. Så hvis du bliver for besværlig at få forsyning fra, kan han med tiden finde på at opgive dig. For i stedet at finde forsyningen andre steder, hvor det ikke er så besværligt. 

Og det er dét sted, du gerne skulle hen – at være uinteressant for narcissisten. Så han opgiver at genere dig.

 

Men hvordan gør man det?

Hvordan bliver man så kedelig og uinteressant, at narcissisten lader dig være i fred?

 

Det gør du ved hjælp af GREY ROCK metoden. 

I korte træk går det ud på, at du gør dig selv så kedelig, at narcissisten ikke kan udvinde forsyning fra dig. Så han simpelthen er nødt til at lade dig være. For at søge sin livsnødvendige forsyning hos andre personer.

 

Du får her 9 måder at gå GREY ROCK på. Helt lavpraktisk.

Vælg den eller de metoder, som passer bedst til dig. Det kan nemlig være forskelligt alt efter, hvilken relation du har til narcissisten (partner, ekspartner, far til dine børn mm.)

 

1. Først, fortæl aldrig narcissisten, at du laver grey rock på ham. Den information vil han aldrig acceptere – og du vil kun få endnu større problemer.

2. Undgå enhver form for kontakt. Det er dog ikke altid muligt, særligt hvis du har børn med ham.

3. Stil ikke narcissisten spørgsmål. Det åbner op for kommunikation.

4. Svar narcissisten så kort som overhovedet muligt. Både på skrift og IRL. Svar f.eks. kun en besked med “ja, nej, ok” og ligende. Ved face to face kan du på samme måde svare med et smil, et nik eller med ganske ganske få ord.

5. Hvis du ikke kan undgå at skulle tale med narcissisten, bør du vælge kedelige samtaleemner. Og når du svarer, er dine svar kedelige og korte.

6. Del ikke dine holdninger med narcissisten. Du bør heller ikke vise følelser. Og vis ikke interesse i narcissisten.

7. Del ikke oplysninger af nogen art fra din fortid med narcissisten. Han vil bruge informationerne mod dig.

8. Giv ikke narcissisten detaljer om dit personlige liv. Heller ikke selvom du måske har lyst til at dele en sejr, for at vise at du er ovenpå. Det handler om at gøre dig uinteressant. Del dine sejre med personer, som er gode for dig.

9. Træk dine svartider på kommunikationen med narcissisten ud så længe, det er muligt. Herved bliver du en uinteressant samtalepartner.

 

Ideen med at gå GREY ROCK er, at narcissisten skal opleve, at det er alt for besværligt at få forsyning fra dig. 

Da det er en giftig dans med en manipulerende narcissist, vil du måske opleve, at du falder i. For han er skuespillets mester. Men tilgiv dig selv for at falde i. Og kom hurtigt op på hesten igen.

Og hav hele tiden for øje, hvorfor du går GREY ROCK. Det er for at få fred fra narcissisten. Derfor er det vigtigt, at du er super opmærksom på ikke at komme til at give efter for liiiiige at have lidt kontakt med narcissisten. For ja, narcissister kan også agere charmerende gentlemen, der med deres fantastiske ord booster vores selvværd. Men det er en stakket frist. Boomerangen kommer altid tilbage med 3000 km/t. Og så er det endnu sværere at komme ud af hans manipulerende spind. 

 

Pas på dig

❤️

Skærmbillede 2020-06-19 kl. 13.10.12
Del artiklen med nogen, du kender:
Facebookmail