Psykologisk rådgivning
tag din power tilbage

Jeg hjælper dig

der kæmper med
en narcissist

Jeg yder psykologisk rådgivning til dig, der har brug for hjælp til at lære at navigere alt det, som en narcissist udsætter dig for.

Narcissisme - Lær at tackle

Book psykologisk rådgivning

læs mere om hvordan herunder

Hej, mit navn er Mette

At være i en relation med en narcissist er ekstremt stressende.

Jeg har specialiseret mig i rådgivning af kvinder, der har været/stadig er i en relation med en narcissist.

Narcissister elsker at skabe konflikter. Og disse er med en narcissist GANSKE ANDERLEDES end konflikter med andre. Alting er vendt på hovedet. De almindelige spilleregler for kommunikation, respekt og løsninger eksisterer ikke. Selv den mindste ting kan vokse til højspændt drama på et kort sekund - og narcissisten bruger tunge skyts fra start.


Narcissistens adfærd og kommunikation er så ekstrem, at det kan være svært at finde nogen, der sådan rigtigt forstår, hvad vi går igennem og er udsat for. Derfor hjælper en god venindes helt almindelige og velmenende råd som regel heller aldrig. For narcissisten er en mennesketype, som har sit helt eget game.


Narcissistens konstante psykologiske magtspil har til formål at gøre os usikre, urolige, bange, stressede, fortabte - og ja, tilsidst kan vi begynde at tro på, at vi faktisk ER alt det, som narcissisten prøver at bilde os ind.


Men det behøver ikke være sådan længere.

Jeg har knækket koden til at gennemskue narcissistens game.


Jeg har lært at afkode ham (- og jeg kan lære dig det samme). Jeg har gennemskuet hans manipulationsteknikker. Og jeg forstår præcist, hvad du går igennem!

Jeg ved også, hvordan du skal agere for at minimere din egen stress, der opstår som en selvfølge af det enorme følelsesmæssige press, der følger med ved at være i en relation med en narcissist. (uanset hvor stærke vi ellers er).

Udsat for narcissisme... Genkender du det her?


Har du brug for at vende dine frustrationer med en, der kender narcissisme? (for det er der ikke mange, der gør. Desværre).


Er konstante bekymringer om din og måske dine børns tilværelse ved at æde dig op?


Vil du gerne have redskaber til bedre at tackle narcissisten i dit liv?


Føler du dig modløs og magtesløs og har brug for at få luft (i et fortroligt rum)?


Har du brug for at kunne bringe dig selv i mere ro og mental balance, selvom en narcissist konstant prøver at vælte dig omkuld med hans psykiske manipulation?


Jeg vil gerne rådgive og støtte dig, som kan genkende dette.
Kh. Mette

Hvem er jeg?

"Mit navn er Mette. Jeg er singlemom til 2 dejlige piger - og så står jeg bag Kvindeuniverset. Et univers, hvor jeg SÅ gerne vil give dig inspiration og redskaber til, hvordan du lever et liv i langt mere indre ro (også når det virker uoverskueligt).

Jeg er særligt passioneret omkring at være samtalepartner og rådgiver for kvinder, der slås med en narcissist i deres liv - en partner, ekspartner, faderen til deres barn, en forældre, søskende etc.

Min viden har jeg gennem nogle af de bedste eksperter inden for narcissisme. Og ikke mindst gennem egne personlige oplevelser og erfaringer. Jeg tror på, at når vi selv har været der, kan vi langt mere autentisk og hjertevarmt give vores forståelse, erfaring og viden videre til andre".

Skærmbillede 2020-06-19 kl. 13.10.12

Sådan foregår vores samtale

Vi kan mødes på flere måder. Det er op til dig hvilken 🙂

1. Vi kan have vores samtaler hos mig (Godthåbsvej 209, 2720 Vanløse).

2. Eller vi kan tage en "Walk and Talk"-samtale, hvor vi f.eks. går rundt i Frb. Have eller ligende.

3. Vi kan tage en snak over telefonen.

Vores samtaler er dybt fortrolige. Jeg ved af erfaring, at samtaler omkring narcissistiske relationer kan være ganske sårbare.

Kundeoplevelser

"Hos Mette har jeg fundet ud af "hvad det hele drejer sig om", når min eksmand laver drama. Det har været altafgørende, at jeg har fået hjælp til at se, hvad der i virkeligheden sker. Hvad det hele handler om. På den måde er jeg blevt i stand til at distancere mig langt bedre følelsesmæssigt. Det har været ekstremt afgørende for mit overskud - særligt overfor mine børn.
Maja
39 år
"Mette har hjulpet mig med at finde ro og balance i mit liv igen. Jeg havde før svært ved at rumme al den uro, som min eksmand og min søns far konstant lavede - også mange år efter, at vi var blevet skilt. Særligt har jeg fået mange brugbare redskaber til at benytte, når jeg udsættes for hans mange udfald".
Anette
51 år
"Inden jeg kom til Mette, var jeg ved at drukne i mit liv med en narcissistisk eksmand. Mette har hjulpet mig ekstremt meget til at få styr på mit indre, når min eksmand prøver at hive mig ned. Jeg har fået et hav af værktøjer, som jeg så virkede ret godt. Det har ændret alt for mig - og jeg er meget stærkere nu".
Josefine
42 år
"Mette har været den bedste terapeut jeg overhovedet har talt med omkring narcissister. Jeg har været hos psykolog mange gange. Men de har ikke rigtigt hjulpet mig videre. Det har Mette. Hun har enorm meget indsigt og viden, og det har været min redning".
Sara
52 år
"Mette er et stort leksikon, når det kommer til narcissister. Jeg er meget lykkelig for, at jeg har fået hjælp af hende. Hun har beroliget mit nervesystem, og i dag ser jeg helt anderledes på mit liv".
Michelle
47 år

Sådan booker du din samtaleVia sms:
Du sender mig en sms på 22 61 31 21.
Skriv dit navn, og at du ønsker at booke en samtale.
Så skriver jeg tilbage til dig.

Pris

En samtale på 1 time.: kr. 600,-

Betalingen er super enkel. Det foregår via MobilePay (22613121), når den enkelte session er slut.

Har du i stedet brug for at bankoverføre, aftaler vi dette.