Kærlighed og parforhold

Her er dit vigtigste datingtip

Læsetiden er: 2 minutter

Der findes et hav af datingtips

Nogle mener, at man skal mødes så hurtigt som muligt. Ikke så meget online snak. Andre mener, at sex på første date er et no go. Nogle siger “go for it”. Andre igen mener, at du skal huske at gå hard core efter din must-have-liste “Min. 185 cm., god økonomi, max 50 år, skal kunne lide at løbe marathon, ingen børn”. Fortsæt selv listen over de lange velmenende datingråd, du sikkert har modtaget gennem tiden.

Alle råd er givet for, at vi skal møde vores udkårne.


Men der finde ét råd som topper alle andre råd. 

Et råd som er simpelt og lige til. Hvis vi tør. For det kræver mod at sige “nej tak” til en mand, hvis vi har været på alt for mange dates uden held, hvis vi er bange for at blive såret hen ad vejen, hvis vi tror, at der er alt for langt mellem “de gode mænd”, hvis vi har været single meget længe etc.

Dette råd handler om at lytte:

“Du skal lytte til din mavefornemmelse. Hvordan føles det at være i selskab med ham. Hvad siger din mave? Din mave siger altid noget, men det kræver, at vi tør lytte. For tegnene, du ignorerede i starten, VIL at blive dem, der er årsag til, at forholdet braser til sidst”.

Vi ved med det samme. Allerede efter første date. Dybt i vores mavefornemmelse, om han er god for os – eller om han er bad news”.

Ignorer det ikke. 

❤️

Skærmbillede 2020-06-19 kl. 13.37.16