Kærlighed og parforhold

Hører du efter de røde flag?

Læsetiden er: 2 minutter

Du ved de der røde flag, som kan vise sig i starten, når du møder en mand.

Det kan være ting, han siger, gør, vil eller har planer om, som du ikke er vild med. Som du undrer dig over. Eller du har måske en underlig fornemmelse af, at hans ord og handlinger ikke stemmer overens. Eller du har sådan en udefinerbar uro i maven. 

Særligt hvis vi er et sted i underskud, vælger vi at ignorere blinkede advarselslamper i starten af et forhold.

 

Men… der er rigtigt mange gode grunde til at holde hovedet lidt koldt i den første tid, du dater. Hav din opmærksomhed på hans handlinger og de ting, han siger – og hvordan din mavefornemmelse reagerer på dem.

For det viser sig, at det som vi havde udfordringer med at acceptere i starten af forholdet (men som vi valgte at ignorere), også er dét, der kommer til at give forholdet dødsstødet senere hen. Så hvis han f.eks. har svært ved at finde tid i kalenderen til dig i starten, vil han sandsynligvis OGSÅ længere henne i jeres forhold have svært ved at give dig og jeres forhold tid og fokus. Eller hvis han ikke “vil bestemmes over”, kan I få svært ved at finde fælles mål og retning i jeres forhold. Eller hvis han aldrig har haft børn, altid har levet en single-livsstil og din fornemmelse siger dig, at han er mest lever en egoisttilværelse. Vær på vagt overfor hans charmerende tale omkring, hvor god en bonusfar han vil være for dine børn. Det KAN være en salgstale og intet mere end det.

Og sidst men ikke mindst. Så stop med at “retfærdigøre”, lave undskyldninger og forklaringer i dit eget hoved over din dates holdninger og handlinger, hvis de ikke stemmer overens med dine værdier.

 

 

Lad dit indre system arbejde. Mærk efter. 

Sig aldrig ja, hvis det er sundest for dig at sige nej.

Og hav mod til at gå videre, når dét er det bedste for dig ❤️