Kærlighed og parforhold

Vil du have et stærkere parforhold?

Læsetiden er: 2 minutter

Der kan være mange årsager til, at ét par har det vidunderligt sammen, mens et andet oplever, at der er rigtigt meget negativ mellem dem.

Hvad er det, de succesfulde par kan?


Jeg har her samlet 5 mindsetssom kan være med til at skubbe parforholdet i en stærk og positiv retning.

1. Ofte bliver en lille irritation over din partners adfærd over tid til en generel irritation og frustration. Men din partner er ikke perfekt. Og hvad så? Vis at det er ok, og at du elsker ham – osse selvom, du nogle gange tænker arrrghhh…. Hav fokus på alt det positive.

2. Din partner kan ikke gøre dit liv fuldendt. Dit parforhold bliver stærkere, hvis du sørger for at få en del af din energi fra veninder, arbejde, hobbies eller fritidsinteresser.

3. Vi får som regel det ud af vores parforhold, vi putter ind i det. Gør dit parforhold til en vigtig prioritet, og vand det godt.

4. Opbyg en mental kærlighedsbank. Heri sætter du ind på kontoen, når der er overskud, og parforholdet går godt. Og træk lidt på kontoen i hårde tider. Det vil med andre ord sige, at er vi kærlige og forstående overfor hinanden og derved opbygger et følelsesmæssigt overskud i parforholdet, kan det bedre overleve, hvis vi lander i problemer (stress, sygdom, fyringer, økonomiske udfordringer etc.)

5. Kærlighed er et verbum, ikke et navneord. Gør kærlighed til HANDLINGER. Listen over kærlige handlinger, der vil glæde din partner er sikkert uendelig. Vis – med handling – at du vil ham. Selv bittesmå detaljer i en travl hverdag kan være nok til, at I rykker jeres forhold et stort skridt i en stærk retning.

Hvad gør du for at skabe et stærkt parforhold? ❤️❤️❤️Opbyg