Kærlighed og parforhold

Blev jeg lige ghostet?

Hvad sker der liiiige?

Du har været i kontakt med en fyr. I har skrevet sammen. Måske været på et par dates. Eller I er måske begyndt at ses.

I holder kontakten online. Men pludselig sker der noget. Ud af det blå hører du intet fra ham. Han svarer ikke på dine beskeder eller opringninger. Linien er død. Og du har ingen anelse om, hvad der skete

Ghosting er et moderne fænomen, som særligt ses i datingverdenen. Og det beskriver de situationer, hvor en person forsvinder fra den ene dag til den anden, uden nogen forklaring. Han/hun er simpelthen pist borte.

De fleste, der udsættes for ghosting bliver forvirrede, kede af det, ulykkelige, vrede etc. Forståeligt nok. De prøver at finde hoved og hale i, hvad pokker der foregår. Og der går en masse energi på at prøve at få kontakt til ham, få en forklaring, få ham tilbage.

Men stop! Stop med det. Når en person ghoster os, er den ikke længere. Ham, du kommunikerede med, er ikke ham, du skal have eller være sammen med.

Her er mit trick til dig:

Se hans ghosting som et rødt flag. En advarsel. I stedet for at jagte et “hvorfor??”, så se hans ghosting som en hjælp til dig om, at han ikke er værd at bruge din energi eller tid på. Hans ghosting afslører ham og hans person. Og vil du egentlig have en person, der agerer på denne måde? Nej, vel?

Og tag aldrig ghosting personligt. Det handler KUN om den person, der ghoster. En ghoster afslører ved denne handling en hel masse om hans personlighed, værdier, moral etc. Se derfor ghosting som en vigtig information om et andet menneskes adfærd. Ikke andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.