Kærlighed og parforhold

Sådan finder du svaret: Er han parat til børn?

Læsetiden er: 2 minutter

Gør det her, når du vil finde ud af om din date overhovedet vil børn og familie

Igen igen er du ved at gøre dig klar til en date. Tankerne kører rundt. For du vil gerne snart have et forhold, der holder – og hvor familie og børn er en del af fremtidsdrømmene.

Mange oplever, at de bruger alt for længe på at finde ud af, om “han er til noget”, når det gælder seriøse planer som f.eks. at stifte familie.

Men der findes nogle

helt simple tricks til, hvordan du bliver klogere på ham,

du sidder overfor:

1. Spørg ind til hans passion. Hvad drømmer han om? Hvis han fortæller dig, at han super gerne vil rejse verden rundt de næste mange år eller drømmer om at have hjemmefra-arbejdsplads på en thailandsk badestrand, mens han surfer i bølgerne i eftermiddagspausen, så er han nok ikke den mand, du leder efter.

2. Spørg ind til hans familie, hans forhold til hans familie og hans familiehistorie. LYT til hvad han fortæller dig. Gemt i hans svar ligger DIT svar. Hvad og hvordan han fortæller, giver dig rigtigt mange nyttige informationer, som du kan bruge i din vurdering af, hvad det er for et menneske, du sidder overfor.

3. Fortæl om dine børn, din søde niece eller din egen barndom og se, hvordan han reagerer. Vis evt. et billede af din lille pode. Hvis du fokuserer på det svar, du får, vil du kunne vurdere, om han er en familiemand.

Prøv at stille disse spørgsmål – og lyt til svarene…

❤️