Skab personlige forandringer

Vær den energi du gerne vil tiltrække

Læsetiden er: 2 minutter

HAR DU LAGT MÆRKE TIL…

at nogle gange bøvler vi med tilværelsen meget mere end vi behøver. Og det kan føles som om, at vi ikke rigtigt kan komme ud af den negative spiral, hvor vores tanker, handlinger og relationer bare spinder den forkerte vej.

Et simpelt og meget kraftfuldt “quickfix” til at få sat en effektiv stopper for mange af vores æv-følelser og øv-tanker er at blive opmærksom på dette mindset:

VÆR DEN ENERGI DU GERNE VIL TILTRÆKKE.

Og hvad betyder det så? Det betyder, at de stemninger og den energi, vi sender ud til vores omverden, mange gange kommer til at bestemme, hvad vi får igen.

Helt ned til små ting vil du kunne se, at der vil være lighedstegn mellem det, du sender ud og det du får igen.

Eksempel:

Du er kærlig og nærværende overfor din partner. Han vil opfange din positive energi – og “give dig tilbage af samme skuffe” – lytte til dig, være kærlig, opmærksom etc.

Du er stresset og kort for hovedet overfor dine børn. De vil opfange din irritation – og give dig negativt tilbage, blive urolige, pylrede, omklamrende, tage afsted etc.

Udfyld selv med flere situationer, hvor du kan se, om du tiltrækker god eller dårlig energi – og hvad du efterfølgende får igen fra dine relationer.

Så hvordan vil din tilværelse blive anderledes, hvis du blev opmærksom på, at dét vi sender ud, bliver dét vi tiltrækker – og får igen? ❤️❤️ 

Skærmbillede 2020-06-19 kl. 13.10.12