Kærlighed og parforhold

Din nøgle til at finde ny kærlighed efter at være såret

Læsetiden er: 3 minutter

“Jeg har ikke lyst til at date mere. Alle mænd er nogle idioter. Alle dem jeg møder vil alligevel ikke hele pakken, når det kommer til stykket. Alle mine dates har været useriøse. Jeg orker ikke lede efter en ordentlig kæreste mere“. 

Disse sætninger stammer fra en lille håndfuld kvinder, der har været i forhold, som er blevet forladt og som nu er ude på datingmarkedet igen.

De ønsker sig brændende en ny kærlighed. Men det har vist sig at være et svært projekt.

Er du en af dem?

 

Så har jeg her en nøgle til at finde et godt sted at stå.

Her er hvad der skal til, når du gerne vil lukke en ny mand i dit liv.

Du skal besøge hende i spejlet. Tage en god snak med hende.

 

Stille dig selv disse spørgsmål. De er nøglen.

Er jeg egentlig – virkelig – parat til en ny mand? Eller er det min sorg og mit savn, der skubber mig (for tidligt) ud på datingmarkedet? Hvis dét er sandt, så VIL det ikke lykkedes. Så skal det ikke lykkes for dig. Så må det ikke lykkes for dig endnu. Ikke førend at du er parat. 

Holder jeg alle mænd op mod det alt for lyserøde glasbillede, jeg med tiden er kommet til at gøre min ekspartner til? Er jeg kommet til at gøre vores parforhold til langt mere fantastisk, end det i virkeligheden var? Har jeg glemt at se realistisk på mit tidligere forhold og partner?  Og kan det på den måde være alt for svært for dig at se potentialet i en hvilken som helst ny mand? Og er det for svært for en potentiel ny mand overhovedet at komme ind til dig?

Ved mit indre egentlig, hvad jeg søger? Når vi skal ud at søge ny kærlighed, kan vi være tilbøjelige til at søge efter “det vi plejer”. Eller søge efter noget helt nyt “for nu skal jeg ryste posen”. Eller bare drive rundt i dating-land, som et vildfaren stykke tømmer, fordi du er skrupforvirret. Så har du egentlig tænkt over, hvad du søger? 

Vær nysgerrig på, hvad du fik ud af dine seneste forhold. Kig kærligt og nøgternt tilbage på dit forhold – og træk viden ud af det. Måske skal du kigge på alle dine forhold, hvis du har flere bag dig. Gå dybt og se på, hvad der fungerede og ikke fungerede. På dén måde tvinges du til at forholde dig til hvilke ting, hvilke egenskaber, hvilke elementer du ønsker at have i dit næste forhold. Og hvad du ikke ønsker skal med videre.

Nøglen til at finde en ny kærlighed efter et knust hjerte, er at vide hvornår tiden er moden. Og være i ro med, hvad du søger. Først da kan du gå ud og møde ham, der synger samme melodi som dig. 

 ❤️